WarmteGebruik

SVP heeft besloten om een ketengeïntegreerd bedrijf te worden. Dat wil zeggen dat zij de warmteproductie, de warmtedistributie en de warmtelevering in eigen beheer gaat nemen. Stadsverwarming: van leverancier tot aan de klant.

Voorlichting aan de klanten hoort hier uiteraard ook bij. Wat kunt u als klant doen om energiezuiniger met warmte om te gaan en daarmee kosten te besparen. En welke installateurs kunt u het best benaderen als uw warmteunit aan onderhoud of reparatie toe is.
Hieronder vindt u informatie hierover.

 

Het 'Keurmerk Installateur'

Met het inschakelen van een ‘Keurmerk Installateur’ is de klant van SVP verzekerd van een veilige en betrouwbaar werkende warmte-installatie met een afgemeten energieverbruik. Deze installateurs geven bovendien advies over de energiezuinigheid van de installatie, waardoor je als klant kan besparen op de kosten. Hieronder vindt u een lijst met installateurs die het keurmerk hebben:


Aalbers Installatietechniek

A.Hak-We...

Lees verder..

Besparingstips voor de consument

Spaarzaam omgaan met warmte bespaart u geld!

  • Zorg voor een goede inregeling van uw cv-installatie. U kunt dit controleren door alle radiatoren open te zetten en te voelen of deze in het midden gelijkmatig warm worden. Is dit niet het geval, laat* dan een erkend installateur de inregeling aanpassen. Let op: Kies hierbij voor een gecertificeerde ‘Keurmerk Installateur’, te herkennen aan het volgende logo:

...

Lees verder..

Informatiebladen

Informatieblad Veiligheid in en om huis

Informatieblad Benchmark tabellen voor warmte en elektriciteit voor 2014

Informatieblad

...

Lees verder..

Gratis duurzaamheidscan voor bedrijven in Purmerend

Stadsverwarming Purmerend B.V. (SVP) en de gemeente Purmerend bieden 200 ondernemers binnen het MKB een gratis duurzaamheidscan aan. Doel is het MKB te ondersteunen om minder energie te verbruiken en daarmee een eerste stap te zetten om een bijdrage te leveren aan de Klimaatdoelstellingen (project ‘Verduurzaming bedrijventerrein Purmerend’). De scans richten zich op warmtevraag, elektriciteit en gas en zullen plaatsvinden op bedrijventerreinen de Koog, Baanstee-Oost en -We...

Lees verder..