Privacyverklaring

Bescherming van gegevens

Stadsverwarming Purmerend is van mening dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor haar activiteiten.

Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De regels over het beschermen van uw persoonsgegevens zijn vastgelegd in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Stadsverwarming Purmerend houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is SVP Holding B.V. (de formele naam van Stadsverwarming Purmerend).

Verwerken van persoonsgegevens

Bij bezoek aan deze website kan om uw persoonsgegevens gevraagd worden. Bijvoorbeeld bij het invullen van een contactformulier of in uw persoonlijke pagina in Mijn Stadsverwarming. Stadsverwarming Purmerend gebruikt deze gegevens om u maximaal van dienst te kunnen zijn of om te reageren op uw vraag. Daarnaast kunnen deze gegevens aangewend worden om u notificaties te sturen over warmteonderbrekingen.

Bezoekersgedrag

Op de website van Stadsverwarming Purmerend worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s, zonder dat deze bezoekers te identificeren zijn. Het doel hiervan is om de website en daarmee de dienstverlening van Stadsverwarming Purmerend te verbeteren.

Bescherming persoonsgegevens

Stadsverwarming Purmerend werkt soms met service providers die cookies of webbakens (elektronische beelden die in de code van een webpagina worden geplaatst) op uw computer zullen zetten. Zij verkrijgen hiermee informatie over de manier waarop bezoekers de website gebruiken. Deze informatie stelt hen in staat om Stadsverwarming Purmerend te helpen haar inhoud en reclame specifiek te richten op haar klanten. Stadsverwarming Purmerend staat deze bedrijven echter niet toe om enige persoonsgegevens over u te verzamelen met behulp van deze technologieën.

Wijzigingen

Stadsverwarming Purmerend behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Stadsverwarming Purmerend.

Stadsverwarming Purmerend en andere websites

Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Stadsverwarming Purmerend is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring van de site die u bezoekt.

Wat zijn uw rechten?

U kunt ons altijd vragen welke persoonsgegevens bij ons bekend zijn. Ook kunt u ze laten corrigeren als ze niet juist zijn.

 Wilt u uw persoonsgegevens inzien?

Bent u klant van de Stadsverwarming Purmerend en wilt u zien welke persoonsgegevens van u bij ons bekend zijn? Dan kunt u gebruikmaken van uw ‘Recht van inzage’. Stuurt u dan uw verzoek, met een kopie van een geldig paspoort, rijbewijs of ander identiteitsbewijs, naar:

Stadsverwarming Purmerend
Postbus 470
1440 AL Purmerend

Wilt u uw persoonsgegevens corrigeren?

Als uw persoonsgegevens niet kloppen, dan kunt u de Stadsverwarming Purmerend vragen om deze gegevens aan te passen. Dit noemen we het ‘Recht van correctie’. U kunt uw gegevens zelf aanpassen via Mijn Stadsverwarming, of bij het Kantoor van Stadsverwarming Purmerend aan de Nieuwe Gouw 20 te Purmerend.

Wijzigingen

Stadsverwarming Purmerend behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Stadsverwarming Purmerend

Omhoog