Warmte-onderbreking door stroomstoring

Gisteravond (maandag 16 december jl.) is er om 20.00 uur in Purmerend een storing in het elektriciteitsnet van Liander geweest. Hierdoor werden de productie-installaties van Stadsverwarming Purmerend uitgeschakeld. Na de stroomstoring konden de installaties weer opgestart worden, maar het heeft enige tijd geduurd voordat de warmteleidingen over de hele stad weer op druk waren en onze klanten weer warmte kregen.

Ook de website van Stadsverwarming Purmerend had hinder van de stroomstoring en daarom konden we om 21:30 uur pas onze klanten informeren over de warmte-onderbreking ten gevolge van de stroomstoring.

Onze boodschappendienst, die buiten kantoortijden onze klanten te woord staat, was wel beschikbaar maar door de hoeveelheid telefoontjes niet de hele tijd goed bereikbaar.