Open Dagen BioWarmteCentrale de Purmer

Vier dagen per jaar openen we de deuren van onze BioWarmteCentrale de Purmer. Iedereen vanaf 8 jaar is dan van harte welkom. U kunt met eigen ogen zien hoe de warmte -voor 75% van de stad Purmerend- duurzaam wordt opgewekt met de houtsnippers van Staatsbosbeheer. Tijdens een circa 30 minuten durende rondleiding kunt u een blik in een van de vier brandende ketels werpen en klimt u door naar de bunker waar de  voorraad aan houtsnippers ligt opgeslagen.

De open dagen van vrijdag 3 april en zaterdag 4 april 2020 komen -vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus- te vervallen. Houd deze website in de gaten voor de eerstvolgende mogelijkheid.

 


Kijk hier naar een korte filmimpressie van een bezoeker die de Open Dagen van april 2019 heeft bezocht.
Of klik hier voor een sfeerimpressie van een bezoeker die de Open Dagen van november 2019 heeft bezocht.