Slimme warmtemeters in samenwerking met Aurum

We gaan van start met het stapsgewijs uitrollen van slimme warmtemeters bij onze 27.000 klanten. Eind 2026 zullen de woningen van zo’n slimme warmtemeter voorzien zijn. We gaan de slimme warmtemeter uitrollen in samenwerking met leverancier Aurum, die hiervoor een onderdeel van de techniek levert waarmee de data kunnen worden uitgelezen.
Met een slimme warmtemeter hoeft onze klant niet meer zelf de meterstanden door te geven. Bovendien maakt de meter, door de bijbehorende maandelijkse verbruikskostenoverzichten, het warmteverbruik inzichtelijker. Met dit inzicht en onze bespaartips kan de klant warmtebesparende maatregelen treffen om op het verbruik te bezuinigen.

Foto: contractondertekening, met (vlnr) Ryan Wendels, Gijs de Man en Marc de Beijer.

Gijs de Man: “Wij kijken uit naar een samenwerking die onze duurzame dienstverlening verder optimaliseert en onze klant meer inzicht verschaft in verbruik en besparing. Want we willen samen werken aan klimaat”.

 

Ryan Wendels en Marc de Beijer: “We hebben EnergyGrip ontwikkeld om organisaties te helpen met het digitaliseren van energiesystemen en ontzorgen ook een belangrijk deel van de business kritische infrastructuur. We zijn blij met Stadsverwarming Purmerend als nieuwe partner in onze missie om energie zichtbaar te maken voor organisaties en bewoners.”