Meteropname

Van 17 december 2020 tot en met 16 december 2021 gaan onze meteropnemers weer van deur tot deur om de meterstanden bij onze klanten te noteren. Namens SVP kunt u één van deze meteropnemers (zie foto’s links) bij u thuis verwachten om de meterstanden voor de jaarafrekening van 2021 te komen opnemen.

De bezoektijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag tussen 9:00u en 17:00u. De meteropnemer is te herkennen aan een hesje of jas met het logo van Stadsverwarming Purmerend en moet zich op uw verzoek altijd kunnen legitimeren.

RIVM-richtlijn
Wij vinden het belangrijk om door te werken in deze tijd. Om de veiligheid van u en onze meteropnemers te waarborgen, volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM op. Dit betekent o.a. dat onze meteropnemers geen handen schudden en er in huis voldoende afstand bewaard wordt.

Wilt u ook de deur naar de meterkast zelf openzetten? Als iemand in uw huishouden klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft of u behoort tot een risicogroep dan komen we op een later tijdstip terug.