Chat with us, powered by LiveChat

Betaalwijzen

Stadsverwarming Purmerend (SVP) biedt haar klanten meerdere mogelijkheden voor betaling: automatische incasso, AcceptEmail, acceptgiro (al dan niet via internetbankieren) en de E-Factuur (via internetbankieren).


Log in op Mijn Stadsverwarming om u betaalwijze aan te passen.


Automatische incasso
Automatische incasso is de gemakkelijkste manier om uw facturen te betalen. Naast betaalgemak heeft automatische incasso nog een aantal voordelen: het is gratis, u heeft er geen omkijken meer naar en u betaalt altijd op tijd (zelfs in uw vakantie), het is beter voor het klimaat (minder papier, inkt en transport), en u houdt grip op uw betalingen doordat u kunt terugboeken (storneren) via uw bank. U ontvangt een keer per jaar per post een schriftelijke jaarnota; uw overige maandfacturen kunt u inkijken en printen via ‘Mijn Stadsverwarming‘.

Als u kiest voor een andere betaalmethode dan wordt u maandelijks een factuur toegezonden. Let op: per toegezonden factuur betaalt u dan administratiekosten (conform onze Algemene Voorwaarden en wet- en regelgeving). Deze worden duidelijk op uw factuur en op ons Tarievenoverzicht 2019 aangegeven.

AcceptEmail
Het betaalverzoek voor uw factuur krijgt u per e-mail, met daarin een iDeal betaallink, toegestuurd. U hoeft geen gegevens meer over te tikken van papier naar uw online scherm, maar u kan direct en snel betalen.
De kosten voor de AcceptEmail bedragen €1,- (incl. BTW) per keer.
AcceptEmail is een product van AcceptEasy.
Een instructiefilmpje met meer informatie over betalen per AcceptEmail vindt u door op deze zin te klikken.

Acceptgiro
Voor de acceptgiro bedragen de huidige administratiekosten € 2,- (incl. BTW) per toegezonden papieren factuur. Deze kosten hangen samen met het vervaardigen, versturen en administratief afhandelen van de factuur en bestaan uit uurloon, bankkosten, papier, drukwerk en porto. Deze kosten worden ook gemaakt als u de acceptgiro via internetbankieren betaalt. Als u voor uw maandelijkse betaling overstapt van acceptgiro naar automatische incasso bespaart u € 24,- per jaar.

E-factuur
Voor de E-Factuur bedragen de huidige administratiekosten € 1,35 (incl. BTW) per toegezonden mail met factuur. Let op: de E-Factuur bevat geen link of knop naar uw internetbankieromgeving (zoals iDEAL). Als u kiest voor de E-Factuur ontvangt u maandelijks een mail met uw factuur als PDF-bijlage. U moet alle kenmerken vervolgens handmatig in uw eigen internetbankieromgeving invoeren en betalen. De E-Factuur scheelt ons in papier- en portokosten en is daarom goedkoper dan de acceptgiro. De overige door ons gemaakte kosten (administratieve afhandeling en bankkosten) brengen wij in rekening.

 

Omhoog